Break

Lettersmid neemt een breek. Ik ga eens diep nadenken over wat ik nou precies wil met dit blog. Schrijven gaat niet vanzelf en dat hoeft ook niet maar de laatste tijd gaat het wat reumatisch. Met een hoop gekraak, gepiep en het voelt allemaal behoorlijk stijf en stram.
De zinnen willen niet zo goed lopen en dat is iets anders dan het hoofd want dat loopt over. Niks geen narigheid maar gewoon weinig schrijfbare momenten. Het past ook niet meer zo bij me, dat Lettersmid gebeuren. 
Soms groeit een mens uit zijn zelfgebreide jasje. De vraag rijst of je dan een nieuwe jas moet breien, of aanschaffen en juist dat weet ik niet. Het zou heel goed kunnen dat ik het zo laat en tijdelijk in een jurkje zonder jas blijf lopen. Het is zomer, dus alles is mogelijk. De site verdwijnt ook niet zomaar, daarvoor heb ik er teveel ziel en zaligheid in gestoken. 
Het wordt in elk geval een letterloze zomer voor Lettersmid. Wie weet vind ik in de herfst ergens anders de zin weer terug. In stilte worden immers de mooiste ideeën geboren en vond ik eerder een mooie groei.
Dank voor uw lezen en reacties tot nog toe. Het was en is me veel waard.

18 gedachtes aan “Break

 1. Berend Zewuster

  Oei, Odette. Bekend gevoel, maar geef niet op! Neem inderdaad een goede “pauze” maar ga vooral door. Je hebt aan mij een grote fan en velen met mij. Hoop dat de inspiratie weer snel terugkomt. Wens je dat van harte toe. Please go on!

  1. Odette Auteur van bericht

   We gaan het zien lieve zus. Schrijfloos wordt het niet. Zonder letters geen leven. Maar een andere vorm na zoveel jaar is ook fijn om over na te denken….

 2. Koningskrabbels

  Hoe herkenbaar! Ook hier vraag ik me, na bijna tien jaar Koningskrabbels, soms af of het nog bij me past. Ben er nog niet helemaal uit en geef mezelf voor nu alle ruimte en de optie schrijfsabbatical is er ;)) Hoop jou in ieder geval niet helemaal uit het oog te verliezen en dat de Break je iets brengt. Liefs!

 3. Annette

  Soms is het gewoon tijd voor bezinning. Geniet er van! De mooiste dingen ontstaan als je openstaat voor wat er als vanzelf lijkt te ontstaan als je alles gewoon zijn gang laat gaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.