Verhuisd!

Lieve lezers,

 

Het is gelukt, uw Lettersmid huist vanaf vandaag, zeer toepasselijk op Bevrijdingsdag,  in een vers afgebakken jasje van WordPress. Het juk van .com afgeschoven en advertentievrij met .org, fijn gehost door mijn eigen webhosteraar.

“Maar het ziet er nagenoeg hetzelfde uit,”  kan ik u bijna horen denken. Dat klopt; het thema is meeverhuisd (never change something you like)  en  alle oude blogjes plus uw reacties daarop zijn dat ook. Alles is gewoon waar het altijd al was, namelijk gewoon hier.

Niet altijd moet alles opnieuw; sommige dingen mag je koesteren en bewaren. Dat doe ik dus ook graag. Ik hoop, dat u net als ik, weer veel plezier mag beleven aan mijn blog.

Amsterdam, 5 mei 2018,

Liefs,

Odette

4 gedachtes aan “Verhuisd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.