In de winkel!

Twee weken geleden, terwijl de regen met bakken uit de lucht kwam gevallen, werd mijn boek “Over de vloer” gedoopt. En hoe!

Er was familie, er waren vrienden. Ook online vrienden, die destijds het betonverhaal via Twitter hebben gevolgd, waren aanwezig. Toetsenbordvrienden, waarvan de halve wereld roept dat je daar niets aan hebt. Ik vind het onzin; enkele van mijn meest dierbare vriendschappen zijn online geboren. Mijn leenmoeder, de beste vriendin van mijn moeder, was er. Sinds het overlijden van #mams neemt zij regelmatig moederlijke taken waar. Ik ben er trots op, dat ik mijn boekje aan haar kon mocht overhandigen.

De boekhandel was er letterlijk vol van en ik was dat ook. Mijn oogwater liep een beetje over toen ik in de gaten kreeg dat er zelfs mensen buiten geduldig stonden te wachten tot ze naar binnen konden. Net zoals diezelfde mensen niet veel later heel geduldig in een andere rij stonden om hun aankoop, mijn boek, te signeren. Het leek daarmee niet alleen helemaal echt, het voelde ook helemaal echt, ik vond het een fantastisch feestje en op deze manier wil ik het morgen allemaal nog wel een keer doen en de week erop nogmaals.

De gunfactor was en is hoog; men is blij voor me en dat roert me. Het maakt dat ik het verschijnen van mijn boek als bijzonder ervaar en er heel bewust van wil genieten. Je weet immers nooit hoe lang geluk mag duren. Voorlopig blijf ik dus nog even zitten op mijn roze lila boekenwolk, in de wetenschap dat ik voorlopig prinsheerlijk in de etalage lig, naast Hendrik Groen.

Heb jij ook interesse in mijn boek? Mijn boek ligt niet alleen bij boekhandel over het water, maar ook bij Boekhandel van Noord (Van der Plas), bij Primera Molenwijk én bij Het Winkeltje. Een gesigneerd exemplaar kun je bestellen via info@lettersmid.nl

15 gedachten over “In de winkel!

 1. Echt helemaal te gek en nogmaals van harte gefeliciteerd. Meid wat had ik graag in die rij gestaan, maar je kunt niet alles hebben en overal zijn..Ik wens je alle succes en hoge verkoopcijfers.

 2. Wat een fantastische carrière bouw jij op!
  Je hebt ook “ de gave van de pen”!

 3. Ik lees er af en toe eentje om er zo lang mogelijk van te kunnen genieten. Het is een (h)eerlijk boekje geworden. Hoop op meer x

 4. Odette, je boek lag gisteren op de mat en staande naast de tafel zat ik binnen de kortste keren in hoofdstuk 3.
  Een “feest” van herkenning mede dankzij de cover. Wat hadden we destijds een medelijden met je, maar je hebt er een heel positieve draai aan gegeven. Een eigen boek. Dank voor de aardige woorden die je voor me schreef. Meneer F. vindt Lettersmid een leuke vondst!
  Geld is overgemaakt.

   1. Dank je wel, het gaat goed. We genoten van een heerlijk verblijf in Drenthe. Ik doe aan de hand van foto’s, waar we zelf niet op te zien zijn …, verslag op mijn blog.

 5. Wauw! Wat een heerlijke boekpresentatie. Op en top genieten! En zoveel mensen! Gefeliciteerd! Heb je al veel boeken verkocht?

Reacties zijn gesloten.