Waar gaat jouw hart van zingen?

Spelen met je binnenwereld

Wat is er?

Misschien heb jij een vraag. Of een wens. Of er kriebelt een zeurtje in je binnenste waarvan je niet precies kunt duiden wat ’t is. Niks ernstigs en tegelijk schuurt het. 

Wat doe jij, als je niet precies weet wat je wilt? Welke kant beweeg je op als je niet weet waar je behoefte aan hebt? Als gevoelig mens ben je geneigd om veel en diep over dit soort dingen na te denken.  In eerste instantie schept nadenken ook helderheid. Helemaal als je je gedachten ook opschrijft. Weg, uit dat hoofd. Toch? 

Of niet? Merk jij dat jouw sensitieve brein soms de neiging heeft om het zaakje over te nemen? Zodat je gedachten over elkaar buitelen en er gesprekken tussen jou en je gedachten onderling plaatsvinden? Wordt het een beetje druk in jouw brein, dat snel denkt en bovendien in plaatjes?

Mogelijk heb jij een natuurlijke neiging om er met iemand anders over te praten, om die gedachten uit te wisselen. Dat lucht altijd even op, tot je merkt dat je brein even later jouw gedachten weer dezelfde rondjes laten lopen. Irritant, niet? 

Wat als…

Jij iets anders zou kunnen doen dan piekeren, peinzen en (doen)scenario’s bedenken? 

Lief mens: de weg naar je binnenwereld is heel eenvoudig. Je binnenwereld is je basis. Daar wonen alle antwoorden en in die wereld heeft je hoofd niets te vertellen. Daar ben jij de baas! 

Ik geef je graag een zetje in de goede richting. Wat je nodig hebt zijn je glimlach en je lijf. Bewegen in de goede richting met je glimlach als kompas. 

Diepzielsessie

Wat speelt er, nú? Op dit moment? Wat leeft er, welke kleur of vorm heeft dat en op welke plek in je lijf kun je dat voelen? Welke beweging kun je maken om te voelen dat het weer stroomt? 

Diepzielduiken 

….is intunen in het hier-en-nu om te voelen wat er nodig is, zodat je kunt thuiskomen bij jezelf. Het avontuur woont in de vraag:  waar heb jij zin in?  

Het volgen van je eigen innerlijke wijsheid staat voorop. Ik stel je geen vragen, ik leer je niets en je gaat geen kennis opdoen of vaardigheden ontwikkelen. Je hoeft niets te veranderen of te verbeteren. Dat is niet de bedoeling. Je gaat diepzielduiken, om in te tappen op je eigen wijsheid. Je binnenwereld, waar al die prachtige gedachten en plannetjes wonen.  

Ik moedig je daarbij aan om je eigen waarden, overtuigingen en eigenheid te ontdekken en te omarmen. Je mag authentiek zijn, eerlijk zijn, de gesuikerde filterlaagjes afwerpen en beslissingen nemen die overeenkomen met je eigen waarden en overtuigingen, omdat handelen vanuit je eigen authenticiteit past bij wie je bent.

Diepzielduiken doe je 1-op-1 via Zoom. 

Wat is Diepzielduiken? 

Via improvisatie, spel en schrijfwerk laat ik jou contact maken met je binnenwereld, je intuïtie, zodat je daarop kunt intunen. Zo vind je altijd zelf de antwoorden die passen bij jouw manier van zijn. Zo leer je tegelijk dat het leven helemaal niet zo ingewikkeld is dan je dacht. 

Hoe: 90 minuten 1-op-1 via Zoom, waarin je samen met mij aan de slag gaat met je wens, je verlangen of je vraag.  

Investering: tot 1 april betaal je voor een diepzielsessie € 149,-  (Vrij van BTW). Daarna gaat de prijs omhoog.

Ervaringen