Vind je eigen-wijs!

Wees je eigen gids

Lieve jij, 

Wie zegt dat taal niet kan raken, heeft het mis. Taal is een bijzonder krachtig instrument. Zo kunnen woorden ervoor zorgen, dat oude overtuigingen en oordelen bij je blijven plakken, terwijl ze niet bij je horen en in het hier-en-nu helemaal niet dienend zijn.

Sterker nog: dat waren ze nooit. Ze kloppen niet en het mooie is, dat jouw lijf dat vanbinnen zelf heel goed weet. Om af te rekenen met oude patronen, belemmeringen en overtuigingen over jezelf die niet kloppen, heb je daarom een andere taal nodig: je eigen woorden. Je grondtoon. 

Jouw eigen woorden zijn namelijk een nog krachtiger instrument om die oude overtuigingen en blokkades te zien voor wat ze zijn: breinscheten, waar je niets aan hebt. Nutteloze gedachten die je saboteren, je tijd verdoen, je in de weg zitten en die je beletten om te doen waar je hier voor gekomen bent.

Jouw eigen woorden werken magisch op oude overtuigingen. Ze geven jou namelijk inzicht in hoe het leven voor jou werkt en wat belangrijk voor je is. Jouw eigen woorden zijn altijd in het hier-en-nu en gaan over dóen en zijn: terug naar ‘zijn wie je al was’ want dat is voldoende.

Je eigen-wijs stel je liefdevol op, van binnenuit, de enige plek waar de échte schatten wonen.
Echt, er valt zoveel moois te vinden.

Misschien zocht je al een tijdje. 

Stop met zoeken, start met vinden

Voor wie?

Eigen-wijs is iets voor jou, als je:

 • het lastig vindt om contact te maken of in contact te blijven met je gevoel;
 • jezelf regelmatig met anderen vergelijkt; 
 • graag buiten lijntjes kleurt en liever van het gebaande pad af beweegt; 
 • veel nadenkt of gesprekken ’terugspeelt’ in je hoofd waarbij je brein het stuur overneemt en je hoofd blijft malen;
 • je vaak hebt moeten inbinden en/of aanpassen om erbij te horen en daar helemaal klaar mee bent; 
 • nieuwsgierig bent aangelegd en je graag iets wilt opsteken van jezelf;
 • verlangt naar een leven vol ervaringen waarin jij volmondig kunt lachen, huilen, schreeuwen, liefhebben, bewegen, stilzitten, kortom: een waarin jij alles kunt ervaren wat er te ervaren en te voelen valt. Omdat dát het leven zelf is. 

Wat is je eigen-wijs?

Je eigen-wijs is je grondtoon. Je handleiding. Jouw eigen persoonlijke gebruiksaanwijzing in dit leven. Je wegwijzer. Je kompas. Het geeft je richting in hoe jij je leven wilt leiden.

Klaar met je eigen "ja maars"?

Geen zin meer in vergelijkeritis?

Je eigen-wijs geeft jou: 

 • Vertrouwen: intuïtief je eigen keuzes volgen en dus daadkrachtig beslissen; 
 • Wijsheid: je buik, je tenen en je lach wijzen je de weg! 
 • Vrijheid: niet iets doen ‘omdat het moet of zo hoort’ maar omdat je het wilt
 • Zelfvertrouwen je gaat jezelf niet meer zo serieus nemen, waardoor je niet-kloppende overtuigingen kunt loslaten en kunt breken met negatieve patronen 
 • Inzicht in hoe je emoties werken en hoe je zenuwstelsel daarop reageert. Via spel ga je ervaren, in plaats van je laten overweldigen;
 • Eigenwaarde weten wat je waard bent, zodat je je daarop kunt richten in plaats van negativiteit of een tekort. 

Praktisch 

Wat:

“Vind je eigen-wijs” nodigt je op een creatieve en intuïtieve manier uit om het leven te ervaren. Het is zeer beslist geen coaching of training en niet gericht op jezelf verbeteren of veranderen: je gaat inzichten opdoen. Je werkt niet aan doelen: je gaat bepaalde processen in jezelf beter begrijpen. Je vergaart geen kennis: je leert je verbinden met je innerlijke wijsheid.

Met een non-duale blik ga je op een creatieve en speelse manier ontdekken dat er niks mis is met jou. Zo kun jij weer ontspannen leven, vanuit je eigen authentieke persoonlijkheid. Je was al oké. Altijd al.

Waar:

1-op-1 online, via Zoom. Ik ben er voor jou! Geen gedoe met openbaar vervoer, file, reis- of parkeerkosten. 

Hoe:

Boek een Zoomklikgesprek. Dat is een kennismakingsgesprek van 45 minuten, waarin we kijken of het klikt en of ik de juiste persoon ben om je te helpen. Een Zoomklikgesprek is altijd gratis en vrijblijvend en verplicht je tot niets. 

WAT VoNDeN anderen?