Odette Wolff
Odette Wolff

Sinds 2010 draag ik de naam Lettersmid. Ik schrijf over alles wat in mij leeft. Het liefst vind ik woorden die nog niet bestaan, waarbij ik me niet laat leiden door grammatica of spelling.

Lievelings

Wat doe jij eigenlijk het liefst?” vroeg iemand mij laatst.

Ik vertelde ik dat ik ontzettend veel dingen leuk vind en dat ik daarom veel dingen graag doe. Tegelijk, liefst ook.

Schrijven. Leren. Lezen (liefst verschillende boeken tegelijk) Filosofileren in mijn eentje. Wolken bestuderen. Fietsen en/of wandelen over smalle bospaadjes. Verzwerven.

Tekenen. Droedelen. Woordhakken of -veteren. Tureluren op niks af en van alles zien. Iets vastleggen zonder woorden. Op schijf of in mijn hoofd.

Met zoveel liefde voor verschillende zaken (tegelijk) vind ik het soms lastig om mezelf te beschrijven in één beroep, staat van dienst of in liefhebberij.

Lees ik net het volgende:
“It is good to love many things, for therein lies the true strength, and whosoever loves much performs much, and can accomplish much, and what is done in love is well done.”
Vincent Van Gogh

Ga ik nu weer even fijn genieten van van-alles-en-nog-wat. #houdoe

Niet alles hoeft te worden gevat en/of te worden vastgelegd in iets als een naam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Meer blogs:

Gemakkelijk – of doemaarwatteritis

Eigenlijk is het verneukeratief. #excuseer Wanneer jij iets heel gemakkelijk kunt, (simpelweg omdat het naadloos past bij wie je bent en wat je

Eigen-waarde

In de afgelopen dagen, weken, kwam er weer eens zo’n aarzelend stemmetje opzetten. Met de vraag of het allemaal nog wel goed

Mimosica Nostalgica (2010)

Mimosica Nostalgica Het voorjaar hangt in de lucht. De dagen lengen, de zon schijnt, het kriebelt. Niet alleen door de zon, ik

Word fan!

Select list(s)*

Loading