Oh-la lijf

Net binnen, vers uit Parijs. Oh-la-Lijf olie.

Echt lieve mensen, het is revolutionair. Smeer wat druppels op je lijf en je valt ter plekke af op plaatsen waar dat normaal nooit lukt.  Een klein bolletje op de heupen en het vet smelt weg. Die gave jeans uit 2014 past weer moeiteloos om je vrouwelijke vormen.

En er is meer. Ja, echt!

Last van een (extra) onderkin? Neem een druppel Oh-la-lijfolie en uw bij-kinnen verdwijnen als sneeuw voor de zon. En over die laatste gesproken: Oh-la-lijfolie is zeer geschikt als zonnebrandcrème. Het beschermt met factor 50, terwijl je prachtig wordt gebronsd. Afgestemd op je eigen huidskleur; zo zie je er nooit meer uit als een gecremeerde kroket met rimpels. Nooit meer gezeur over die donkere wallen onder je ogen of je winterse teint: met Oh-la-lijfolie is het net of je altijd vakantie hebt.

Je kunt Oh-la-lijfolie overigens ook in je haar smeren: het werkt precies tegengesteld. Heb jij op dit moment lange weelderige lokken? Met Oh-la-lijfolie krijg je ogenblikkelijk een korte, steile coupe. En denk je nu: oh jee, dat had ik niet moeten doen? Oh-la-lijf heeft een reversibel effect: drie druppels op je haar binnen 24 uur zorgen voor een reset. Zo kom je altijd verrassend tevoorschijn!

Te krappe pumps? Geen probleem. Wrijf de binnenkanten in met een beetje Oh-la-lijfolie en geen enkele schoen zal je meer wringen. Brokkelende nagellak? Een theelepel oh-la-lijfolie vermengen in je flesje nagellak doet wonderen. Het droogt sneller en bovendien streepvrij.  

Beetje doorgezakt en een kater? Smeer een druppel Oh-la-lijfolie onder je ogen en je je hebt de blik van een frisse tiener. Het is een écht wondermiddel, dat Oh-la-lijf olie.

En zeg nou zelf:  zie ik er met mijn 53 jaar niet wonderschoon uit?

Ja lieve mensen, de inhoud van je koelkast heeft een eigen kijk op de zaak. Zo vermetamorfoseerde een doodgewoon flesje Jumbo bak-en-braad met olijfolie ineens tot Oh-la-lijfolie. Benieuwd hoe dat werkt?

Schrijf jezelf, op 15 mei. Want bij Fijnbedraad schrijf je nooit je moeder, je oma, je nicht, je zus of je tante. Je schrijft altijd jezelf. Wees welkom! Je kunt hier ontdekken hoe “Schrijf jezelf” werkt.

Meer blogs:

Rechtvaardigheid

Als ik naar mijn klanten kijk, hebben de enkele overeenkomsten. Allemaal zijn ’t heel fijne mensen, waarbij ‘fijne’ niet alleen terugslaat op

Jaap

“Kun je misschien even een lapje over me heen halen?” hoor ik onder mijn handen. “Je hebt wat op me laten vallen

Speerpaardje

“Jij werkt dus met voorwerpen,” zegt Annie, mijn innerlijke critcus. “En ik zie het je vaak doen, maar waarom is dat eigenlijk?”