Hou jij van schrijven? Ben jij op zoek naar woorden en naar een andere kijk op schrijven? Schrijf je liever niet alleen en zoek je gezelschap?
Op verschillende dagen van de maand kun je aanschuiven aan mijn virtuele schrijftafel.
“Schrijf jezelf” kenmerkt zich door een open sfeer en een andere kijk op tekst en schrijven. Ik geef je creatieve schrijfopdrachten, waaraan ik de vrijheid koppel dat je ze altijd mag bijstellen naar jouw manier van denken en schrijven, zodat ze je passen.
Naast schrijfoefeningen geef ik je ook improvisatie oefeningen en/of opdrachten die speelsheid opwekken. Deze zijn altijd gericht op ontspanning en plezier en haken in op thema’s als aandacht, innerlijk, waarde, onbevangenheid, gelijkwaardigheid en energie. Zo krijg je er een luchtige veerkrachttraining bij cadeau.
De schrijfavond gaat door bij minimaal drie deelnemers en de groep bestaat uit maximaal zes deelnemers. De groep houd ik bewust beperkt doordat ik in VAK geloof: Veiligheid, Aandacht en Kwaliteit.
Zin om samen met anderen jezelf te zijn en te schrijven?
Jouw investering: € 25,00 (vrijgesteld van BTW)
Karin: “Het is wonderlijk wat ik opnieuw in mezelf opmerkte. Dat ik me ga vergelijken met anderen en hun schrijfstijl. Het bevestigde weer eens wat ik al wist: iedereen heeft zijn eigen stijl en dit is de mijne. Helemaal goed dus.”
Anneke: “Ik vond de inhoud van de vragen rondom de metaforen van mezelf leuk. Eerst zo’n lijstje maken en dan kiezen vanuit welk perspectief je verder wilt schrijven, dat had ik nog nooit gedaan. Vanuit mijn “jurk” kwam ineens een diep verlangen naar boven. Ik ontdekte dat ik weer zin heb in en behoefte heb aan rust en de ruimte om creatief bezig te zijn. De tijd is omgevlogen.”
Nienke: “Eerst vond ik het lastig om ad hoc te denken, tijdens de workshop. Maar zoiets wil ik oefenen. Ik kijk uit naar de volgende keer.”
“Je trekt me zo jouw verhaal en de oefening in.”
“Dit is een aanrader voor wie geraakt wil worden op innerlijke vonkjes.”
“Creatief en uitdagend schrijven met volwassenen.”
“Jouw vragen helpen mij om naar binnen te keren.”
Voor de ziekenhuisverhalen zijn gefingeerde namen gebruikt. Elke gelijkenis met bestaande personen berust daarmee op toeval. Mocht iemand zichzelf toch in een bepaalde situatie menen te herkennen, dan zal ik dit tegenover derden altijd blijven ontkennen.