Waar gaat jouw hart van zingen?

Verhelder jezelf!

Waar is dat knopje?

Misschien heb jij een vraag. Of een wens. En misschien is er in het afgelopen jaar wel iets in jou verschoven, waardoor het nu even blokkeert. Het loopt niet, het stroomt niet. Je vraagt je af: wat of hoe dan wel? 

Wie weet heb je het heel druk gehad. Stond je in de zorgstand.  Misschien was je in de weer met de dromen en wensen van anderen. Zo zijn die van jou een beetje op de achtergrond geraakt, waardoor je niet meer helder hebt waar je eigen lamp nou eigenlijk van gaat branden.

Het kan ook zijn, dat je misschien een sterk ontwikkelde innerlijke kritische stem hebt. Die van alles van jou en je plannen vindt, waardoor je geneigd bent niet meer aan iets nieuws te beginnen. Je vervloekt dat stemmetje en het liefst zou je ‘m de mond snoeren. Hoe zalig zou het zijn, wanneer je voorbij dat stemmetje zou kunnen glippen? Misschien wel zou kunnen temmen?

Verhelder jezelf! 

Wat speelt er, nú?

Je kunt het maar helder hebben voor jezelf, zo aan het eind van het jaar.  Crystal clear.

Verhelder jezelf is een 1-op-1 sessie waarbij het avontuur  in de vraag woont: waar heb je NÚ behoefte aan? Wat speelt er nú? Waar heb je zin in? Wat maakt je blij?

Verhelder jezelf is een 1-op-1 sessie, waarbij je met een non-duale blik aan het werk gaat met je vraag, verlangen of wens. Je eigen innerlijke wijsheid staat hierbij voorop. Je wordt niet uitgevraagd, je gaat geen kennis opdoen of vaardigheden ontwikkelen, je hoeft niets te veranderen of te verbeteren. Dat is niet de bedoeling. Tijdens deze verheldersessie haal je naar boven wat er bij jou leeft, vanbinnen. 

Ik moedig je daarbij aan om je eigen waarden, overtuigingen en eigenheid te ontdekken en te omarmen. Je mag authentiek zijn, eerlijk zijn, de gesuikerde filterlaagjes afwerpen en beslissingen nemen die overeenkomen met je eigen waarden en overtuigingen. Op die manier kun je (weer) trouw blijven aan jezelf. Niet iets doen omdat het zo hoort of omdat je het zo hebt geleerd, maar omdat handelen vanuit je eigen authenticiteit past bij wie je bent. 

Wat houdt een verheldersessie in? 

Wat: 120 minuten schrijven, verhelderen en ont-dekken waar het voor jou over gaat.  
Hoe: 1-op-1 sessie via Zoom.  Geen gedoe met openbaar vervoer, file, reis- of parkeerkosten. 
Investering: Verhelder Jezelf bied ik aan voor € 175,-  (Vrij van BTW) 

Ervaringen