Wat zeggen anderen?

“ Wat heerlijk hoe je met woorden speelt, ik hou er van! Veelzijdige vrouw ben je. Daarom volg ik je graag. De zin vinden, het fijn bedraad zijn en de madeliefjes zien: allemaal herkenningspunten voor me. Verfrissend hoe je schrijft!” (Esther, Linkedin)

“Ik word altijd blij van jouw vlammetje.” (Katelijne, Linkedin)

“Hi Odette, ik ken jou niet, ik lees wel steeds je posts. Waarom? Omdat de combinatie van je merkwaardigheid, je heerlijke vocabulaire en soepelheid met woorden en je openheid mij gewoon heel vrolijk maken! Dus op de soms lange werkdagen ben ik bij deze posts als een vogeltje aan een vogelbadje: even lekker spetteren en ontspannen, vaak met een glimlach of een inzicht tot gevolg. Fijne dag!!” (Ella, Linkedin)

“Je hebt een unieke manier van schrijven. Je vertelt een verhaal, helder en open waardoor mensen met je mee willen reizen. Sommige mensen hebben teveel diepgang om in normaal taalgebruik woorden te vangen, en daar is niets mis mee.” (Xandra)

“Odette, ik kan zeer zeker een liefhebber van geformuleerde brein magie appreciëren”  (en herkennen). (Irena, Linkedin)

“Mooie teksten maak je, aangrijpende en ontroerende storytelling.” (Martha, Linkedin)

“Je weet nog niet half hoe mooi jouw berichten zijn én wat daarvan het effect is op je lezers” (Lindemarie, Linkedin)

“Ik ben dankbaar voor onze uitwisseling en vind je oneindig dapper dat je op LinkedIn vertelt over jezelf. Vaak verwoordt je wat ik herken maar waar ik de woorden niet voor heb. Dankjewel voor je intens liefdevolle, trotse verhaal over je zoon. Dat tegelijkertijd rechttoe rechtaan rauw is en raakt- volledig herkenbaar. Recht uit het hart (zo voelt het) en dan zo compact en beeldend. Er is werkelijk geen vrouw ter wereld die dit zo schrijven kan.”

(Margot, Linkedin)