Aanbod

Wat kan ik voor je betekenen, lief mens? Wat wil je ontdekken?

Wie zijn mijn klanten?

Mijn klanten hebben de volgende overeenkomsten: 

  • Ze hebben allemaal iets met zingeving en waarde(vol) willen zijn. Ze hebben trouwens ook iets met synoniemen. Elk woord telt en kan verschillend zijn. 
  • Ze doen vaak iets met zorg voor anderen, waarbij ze regelmatig zichzelf vergeten.  Ze vinden het vaak ook raar om verzorgd te worden. Dat hoeft niet. 
  • Ze zijn autonoom, doen dingen graag op hun eigen manier. Leren bijvoorbeeld. Die eigenheid wordt niet altijd gewaardeerd.
  • Ze kunnen heel goed reflecteren op hun eigen gedrag en steken daar iets van op. Ze leren ook graag iets nieuws over zichzelf. Ze zijn nieuwsgierig. Humoristische aagjes die het naadje van de kous willen weten. Omdat ze naast nieuwsgierig ook heel slim zijn.  
  • Ze hebben een brein dat alle kanten op schiet, gecombineerd met een flinke portie verbeelding. Daarmee verzinnen ze fantastische out-of-de-box ideeën waarin ze niet worden gezien of begrepen
  • Ze hebben een speelse natuur en een andere kijk. Omdat ze daarin niet begrepen worden, vertrouwen ze niet altijd op zichzelf waardoor ze blijven twijfelen

Waar heb jij zin in?

Online Workshop: in een groep of 1-op-1

Vind je JA-woord

Nooit meer keuzestress! Met een jawoord beweeg je altijd in de richting waar je neus van gaat krullen

Kort online 1-op-1 traject

De Ontmoeting

Een excursie waarin je het antwoord vindt op de vraag waar je BLIJ van wordt

Langer online 1-op-1 traject

De Reis - een transformatie

Een reis naar de kern, waar je meer vindt dan alleen jezelf.

Emoties voelen, gedachten hebben

Je kunt soms van die nare gedachten hebben. Dat anderen je zat zijn omdat je niet leuk genoeg bent. Of niet succesvol genoeg. Dat nare stemmetje van je criticus schreeuwt dat het allemaal niet goed is. Door dat geschreeuw kun je die andere stem, dat zachte stemmetje dat je toejuicht wanneer je iets moeilijks doet of spannends, niet horen. Irritant!

Alle gedachten en emoties die we hebben, horen bij ons mens-zijn. Tegelijk is het heel menselijk om erin vast te lopen. Omdat ons brein nu eenmaal is ingesteld op negativiteit en hulp nodig heeft om negatieve paadjes en overtuigingen los te laten. Ons brein gedraagt zich als klittenband wanneer het om negativiteit gaat: het blijft zo lekker plakken. Terwijl ons brein zich als Teflon opstelt als het om leuke, positieve gedachten gaat. 

Sommige mensen zien gedachten als wolkjes: ik noem ze liever breinscheten. En soms mag je die knetterend loslaten!

Spelen om ermee te zijn

In deze maatschappij zijn we gericht op status, macht en dóen. Daardoor vergeten we dat we zijn gemaakt om te  zíjn. Spelen brengt je terug naar de oorsprong van wie je ooit was en nog steeds bent. Het geeft je de vreugde die je ervaarde als kind, toen je je over het leven mocht verwonderen en de wereld als één grote speeltuin zag, vol mogelijkheden. Spelen is opgaan in een gemoedstoestand waar nieuwsgierigheid woont en die je terugvoert naar je onbevangen en spontane ik. Waarin je in contact kunt staan met jezelf en je gevoelens, omdat het oké is wie je bent. Los van de gedachten die je elke dag over jezelf kunt hebben. Die breinscheten. 

 

In speelse onbevangenheid kun je elke dag kiezen om in te stappen als jezelf, wanneer het leven dat van je vraagt.  Zodat je trouw kunt zijn aan wie je bent en wie je bedoeld was te zijn. 

 

Omdat je altijd al goed genoeg was, lief mens!

 

Een ander aanbod: mijn wekelijkse mail. 

Niks missen? Abonneer je op de Eigen Wijze mail. Geen spam. Beloofd.