De ontmoeting

Een kort traject dat antwoord geeft op de vraag: waar word je blij van?

What’s up?

Misschien heb jij een (loopbaan) vraag, of een wens. Of er kriebelt iets van binnen dat je verder wilt onderzoeken. Het kan ook zijn dat je een prangende kwestie langs de lat van jouw waarden wilt leggen, om te onderzoeken of wat je doet nog klopt met wie je bent. En misschien wil jij de zeepkist wel op met jouw verhaal, dienst of bedrijf. Je baan.

Dit soort kwesties kun je onderzoeken met een kort traject: De Ontmoeting.

 

Niet spellen maar spélen. Je kunt je natuurlijk onderdompelen in een coaching gesprek, maar daarvoor ben jij niet hier. Jij bent van nature speels aangelegd en je associeert graag. Jij bent hier om je vraag op een speelse manier te onderzoeken waarbij de antwoorden als cadeautjes opduiken, vanuit onverwachte hoeken. 

Mand-versie:

 1. Vooraf stel ik je enkele vragen, die jij uitlegt.
 2. Ik stel een 1-op-1 programma voor je samen van 1,5 tot 2 uur, waarin we de rode draad en de essentie voor jou naar boven halen. Ik leg vervolgens verbanden, zeg iets geks, wijs op iets waarvan je neus gaat glimmen en jij reflecteert op wat er gebeurt. Waarna je hoofd *ploink* zegt en er kwartjes rollen.   
 3. Je krijgt een verslag van mij waarin ik je teruggeef wat ik hoor én wat ik zie wat er bij jou wanneer ontstond of gebeurde. Ik lees daarbij je gezicht, je mimiek én je bewegingen. Handig voor later.  
 4. Een maand later duik ik bij je op de lijn: hoe is het dan?

Voor wie is dit geschikt?

In dit traject verhelder je vragen die te maken hebben met waarde(n), talenten of drijfveren. Waarom je doet wat je doet, zonder dat je ingaat op verlies, rouw of trauma. Daar is deze korte interventie niet voor bedoeld. Dit is een fijn traject voor jou, wanneer je liever geen vraaggesprekken houdt en de antwoorden graag op een andere manier naar boven wilt laten komen. Je hoeft geen schrijfkei te zijn want het Groene boekje, spelling en grammatica doen niet mee. 

Wanneer wil je dit?

 • Er knappert een wensje, een kriebeltje, een verlangen. Iets waar je zelf nèt niet bij komt; 
 • Wat je doet lijkt nèt niet goed te passen en je bent nieuwsgierig waarom dat is;
 • Als jouw interne criticus dreigt het stuur over te nemen terwijl jij daar niets voor voelt; 
 • Als de vraag: “waar word je blij van?” een frons tussen je wenkbrauwen geeft, doordat je geen idee hebt. En dat wél heel graag wilt.

Wat ga je doen?

Via improvisatie, spel en schrijfwerk help ik jou om contact te maken met je binnenwereld, je intuïtie. Je hoofd hoeft er eventjes niets van te vinden. Vanuit de hartverbinding die ontstaat, vind je zelf antwoorden die kloppen. Waardoor er kwartjes gaan vallen en de puzzelstukjes in elkaar passen. 

What’s in it?

 • Vooraf: je ontvangt een korte vragenlijst die je beantwoordt, zodat ik een op maat gemaakt programma voor je kan maken. 
 • Tijdens: je krijgt een 1-op-1 sessie van 1,5 tot hooguit 2 uur die op jou is afgestemd. Geen sessie is hetzelfde: zelfs niet wanneer je over een tijdje nóg zo’n sessie komt doen. En ook niet wanneer je beste vriendin zich met hetzelfde probleem meldt.  
 • Lokatie: Zoom, Geen gedoe met files, OV of parkeren
 • Achteraf: Je krijgt een verslag van mij waarin ik je teruggeef wat ik hoorde en zag wat er bij jou gebeurde of ontstond. Ik lees daarbij je gezicht, je mimiek én je bewegingen. Handig voor later en zo kun jij deze reflectie voor je laten werken. 
 • Een maand later bel ik je nog een kwartiertje. Hoe is het en tot welk inzicht ben je gekomen? Wat heeft aandacht nodig?
 • Investering: een ontmoeting kost € 185,-  (Vrij van BTW).

Let op: dit is een kort traject. Wil je hierna méér? Dat is mogelijk. Ik vertel je erover in ons afsluitend telefoongesprek. 

Ervaringen