IMG_6349

Dát kan toch niet?

Stel je voor dat je zou ontdekken dat je al goed bent, zoals je bent. Dat je leven bedoeld is om vrijuit te leven, je goed genoeg en waardevol te voelen. Zonder je schuldig of beschaamd te voelen over wie je dacht te moeten zijn.

DAT KAN TOCH NIET? 😱 😱 😱

Wel.

Want het staat er.
Op mijn website die ik dankzij een fijne call met mijn ondernemerscoach aan het verbouwen ben. Die coach is me die even een partijtje concreet, zeg. Ik word er zelf ook helemaal kort en bondig van.

Nou…nee.

Tuurlijk niet. Bij mij draait het leven om het leren innemen van je eigen ruimte. Daar kan ik wel wat woorden bij gebruiken. Jij misschien ook. En wanneer je net als ik een beelddenker bent kun je er misschien ook wel plaatjes bij gebruiken. Dat is mooi: mijn website staat er vol mee.

Ben je nu dan helemaal klaar Odette, met je missie, je statement en je websiteverbouwing?
Nou, nee. Het is net als met die beroemde kerk in Barcelona: de Sagrada Famiglia. Dat is ook een magisch bouwwerk en men verwacht dat het ergens in het derde decennium van de 21e eeuw (2036) klaar is.

De komende tijd ga ik in gesprek met geld. Er staat een interview gepland met invloedrijke persona’s: mijn portemonnee, mijn zakelijke bankrekening én mijn pinpas komen aan het woord. Daarnaast mag Mollie ook een duit in het zakje komen doen. Wordt een interessant gesprek, kan ik je vertellen.

Ben je al nieuwsgierig?
Mens, kom binnen en trek je jas uit. Duik in mijn blogs, snuffel in mijn aanbod.
Koffie bij? En heb je vragen, kom dan gerust op mijn lijn.

Proost!

Deze post delen?

Andere blogs

Dát kan toch niet?

Stel je voor dat je zou ontdekken dat je al goed bent, zoals je bent. Dat je leven bedoeld is om vrijuit te leven, je

Lees verder »

Wie kan sturen…..

Wanneer jij je verbindt met een waarde, kun je beter sturen in de richting van de JA en blijf je weg van de dingen die je niet meer wilt

Lees verder »